Wil je op de hoogte blijven van al het Nieuws van Smartness From Nature? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

Onze producten zijn gezond maar vooral heel erg lekker! Niet alleen zijn onze producten uitermate geschikt voor hartige gerechten, ook in zoete gerechten zoals ijs en gebak, of in cocktails hebben onze producten een mooie toegevoegde waarde.

Groenten zijn zeer veelzijdig en eigenlijk bij iedere maaltijd van de dag een goede, lekkere toevoeging. Meng bijvoorbeeld eens ons Beetroot Concentrate door de yoghurt bij het ontbijt, of voeg wat Kale Powder toe aan je kwark na je wekelijkse workout: Superfood to the max!

Zelfs guilty pleasures zoals popcorn of chips krijgen een flinke smaakboost van een vleugje Tomato Powder en chocoladekoekjes met Beetroot Concentrate en/of Powder krijgen een intense, zoete, aardse smaak die perfect samengaat met cacao en/of koffie!

Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos, dus geef je creativiteit de vrije ruimte!
(Enne, we zijn natuurlijk altijd benieuwd naar de resultaten!)

Heb je toch nog wat meer inspiratie nodig, of wil je gewoon zeker weten dat je recept lukt? Bekijk dan eens deze foto's en bezoek onze Facebook pagina voor geteste en geslaagde recepten!
 
Cocktail_Wortel.jpg

Siropen


De Vegetable Concentrates zijn van nature rijk aan suiker. Ze zijn dus uitermate geschikt voor toepassingen als siroop of stroop. Ze vormen bijvoorbeeld een een mooie toevoeging aan het assortiment van siropen voor in cocktails. Maak eens een Gin & Tonic met wortel of biet!


 
Tagliatelle_Boerenkool.jpg

Deegwaren


De Vegetable Powders zijn wijd inzetbaar in droge bereidingen. Zo zijn ze onder ander heel goed goed te incorporeren in allerlei deegwaren. Ze kunnen toegevoegd worden aan broden, pastadeeg, maïsmeel enzovoorts. Deegwaren krijgen een interessante extra smaaklaag en bovendien een mooie kleur. Maak bijvoorbeeld eens pastadeeg met ons Vegetable Powder Kale!


 
 
Macarons_Biet.jpg

Patisserie


Zowel de Vegetable Concentrates als de Vegetable powders kunnen ook toegevoegd worden aan allerlei zoete deegwaren of beslag. Koekjes, taarten en cakes krijgen op deze manier een nieuwe dimensie. Carrotcake wordt nog intenser met het Vegetable Concentrate Carrot, En macarons worden practig roze en zoet met behulp van het Vegetable Powder en/of Vegetable Concentrate Beetroot.


  
 
Ijs_Biet.jpg

Koude bereidingen


Onze Vegetable Concentrates lossen ook gemakkelijk op in gerechten met koude bereidingen. Ze vormen bijvoorbeeld een interessante variatie op de standaard fruit coulis die gebruikt worden voor het maken van ijs, parfaits, panna cotta's en nog veel meer. Wat dacht je van Knolselderij ijs? Lekker zoet, met tonen van zoethout en laurier! Of bieten roomijs? Rijk aan aardse tonen, combineert fantastisch met chocolade!


  
 
Tortilla_Tomaat.jpg

En nog veel meer!


De mogelijkheden met de producten van Smartness From Nature zijn net zo eindeloos als jouw creativiteit! Dus wil jij groenten de hoofdrol geven die ze verdienen, maar je creativiteit niet laten beperken? Kijk dan eens bij onze producten!


   

Dit product is toegevoegd
aan de winkelmand

X
afrekenen